Od ponedjeljka nastava u OGŠ “Kontesa Dora”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od ponedjeljka 1. lipnja 2020. nastavlja se nastava u školi za sve učenike od 1. do 6. razreda Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”. Svaki profesor će organizirati raspored sati u dogovoru s učenicima unutar svoje klase i održavat će nastavu u uvijek istim brojem označenoj učionici. Bit će organizirana individualna nastava, nastava glazbala. Škola će osigurati sve uvjete za boravak djece u školi u skladu s uputama dobivenim od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Pri ulasku u školu obavezna je dezinfekcija ruku, dezinfekcija obuće, a roditelji koji dovode djecu u školu ne smiju ulaziti u prostore škole. Roditelji trebaju prije polaska u školu izmjeriti temperaturu djetetu. Djeca s povišenom temperaturom ili simptomima bolesti ne dolaze u školu. Ako roditelji zbog objektivnih ili subjektivnih razloga i dalje ne žele slati djecu u školu, uprava škole moli da o tome obavijeste svoje profesore. Djeca koja ne počinju 1. lipnja mogu se u nastavu uključiti naknadno.

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit