Od početka epidemije u ožujku do danas na području županije na koronavirus ukupno pozitivno 8.633 osoba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon današnje sjednice Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije,  načelnik Ivan Hampovčan rekao je da je od početka epidemije u ožujku do danas na području Osječko-baranjske županije na koronavirus ukupno pozitivno 8.633 osoba, a do sada je izliječeno 6.774 osoba. Preminulo je 175 osoba, što znači da je trenutno 1.684 osoba aktivno pozitivno na koronavirus.

– Na respiratoru u KBC-u Osijek sada se nalazi 38 pacijenata, no tijekom vikenda bilo je u jednom trenutku čak 47 pacijenata. Trenutno imamo izdvojeno 237 kreveta za liječenje COVID-a i 110 kreveta za izolaciju sumnjivih pacijenata pa je popunjenost kapaciteta KBC-a za COVID i na respiratoru 80 posto. Između ostalih aktivnosti te u nadi da to neće biti potrebno, u tijeku su i pripreme za eventualno korištenje dvorane Gradski vrt za smještaj oboljelih od COVID-a. Potrebna oprema je naručena, dio je već smješten u skladište, a predstavnici Stožera sutra će u Zagrebu vidjeli kako organizacijski funkcionira smještaj oboljelih u dvoranu – rekao je ravnatelj KBC-a Osijek dr. sc. Željko Zubčić.

izvor: OBŽ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit