Od danas u OŽB Našice PCR i brzo antigensko testiranje za osobne potrebe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od danas je, osim na uputnicu, u mikrobiološkom laboratoriju Opće županijske bolnice Našice moguće obaviti testiranje na COVID – 19 i za osobne potrebe. Za testiranje se potrebno najaviti unaprijed na broj telefona 031/ 488 880 od 8 do 11 sati, samo radnim danom. Uzorkovanje za PCR testiranje i brzo antigensko testiranje u OŽB Našice provoditi će se u kontejnerima ispred bolnice, od ponedjeljka do petka, od 10 do 11 sati, a subotom od 7 do 8 sati. Cijena PCR testiranja za osobne potrebe je 700 kn. Cijena brzog antigenskog testa za osobne potrebe je 150 kn. Rezultate PCR testova kao i brzih antigenski testova možete preuzeti od ponedjeljka do subote, odnosno prema dogovoru u mikrobiološkom laboratoriju OŽB Našice.Kad god je to moguće, a radi poštivanja epidemioloških mjera, poželjno je plaćanje unaprijed, a potvrdu o plaćanju predočiti na testiranju.Moguće je i plaćanje točnim iznosom gotovine, prilikom preuzimanja rezultata testiranja.
Podsjećamo kako je od nedavno na transfuziji Opće županijske bolnice Našice, osim na uputnicu, moguće učiniti i serološko testiranje, potvrdu prisutnosti, odnosno razinu protutijela na COVID-19 virus za osobne potrebe, uz plaćanje i to u iznosu od 175 kuna. Vađenje krvi (uzorkovanje), vrši se svaki radni dan od 7:30 do 9:30, a obrada uzoraka radi se dva puta tjedno. Narudžbe za testiranje primaju se na tel: 031/488-762, nekoliko dana unaprijed, kako biste na vrijeme dobili termin. Sve potrebne informacije bit će dostupne i na internetskim stranicama bolnice www.obnasice.hr.

Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit