Od danas po covid potvrde možete i u ljekarne

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Građani od danas mogu podići svoje covid potvrde i u ljekarnama – objavio je Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje. Građani mogu u svojoj najbližoj ljekarni preuzeti EU digitalnu Covid potvrdu. Potvrda se može preuzeti u tiskanom obliku ili će biti poslana na adresu elektroničke pošte korisnika. Za dobivanje potvrde treba predočiti zdravstvenu ili osobnu iskaznicu.

Uključivanje ljekarnika i ljekarni u proces imunizacije stanovništva značajno doprinosi dostupnosti cijepljenja, naročito u ruralnim i depriviranim sredinama što u konačnici pridonosi većoj procijepljenosti stanovništva. Prvi korak u proces uključivanja je integracija ljekarni u mrežu ustanova koje će izdavati EU digitalne COVID potvrde.

 

izvor: HZZO

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit