Od Božića dežurstva u HDZ-u

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageJučer je održan sastanak Temeljnog ogranka HDZ-a Našice na kojem je prihvaćen plan aktivnosti za prvu polovicu sljedeće godine. Nakon Božića, članovi ogranka organizirat će dežurstva subotom od 18 sati u stranačkim prostorijama. Inicirao ih je predsjednik temeljnog ogranka Vlado Keglević, zbog bolje komunikacije sa članstvom. Dogovoreno je i da će ogranak u sljedećem razdoblju organizirati nekoliko tribina za građane.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice i gradski vijećnik Krešimir Kašuba izvijestio je o sjednicama Gradskog vijeća i Mjesnog odbora. Članovi su zaključili da je novi proračun kvalitetno planiran, posebno što se tiče investicija u širem gradskom središtu. Sastanku je bio nazočan i tajnik Gradskog odbora HDZ-a te član Poglavarsva Vanja Prošić koji je izvijestio o planiranim predizbornim aktivnostima Gradske organizacije HDZ-a u sljedećem razdoblju.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit