Od 16. ožujka do kraja travnja zbog trenutne situacije s COVID-19 neće raditi Socijalna samoposluga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Iz Humanitarne udruge Dar dobrote obavještavaju korisnike i sve sugrađane da Socijalna samoposluga Našice od 16. ožujka pa do kraja travanja neće raditi. Razlog tome je novonastala situacija u državi i svijetu zbog pandemije koronavirusa COVID-19 te vođenje po preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. S ciljem zaštite zdravlja korisnika i volontera ova mjera bit će privremena, a ovisno o razvoju situacije može biti i produžena.
Tijekom nedjelje 15. ožujka, volonteri i vanjski suradnici Udruge, korisnicima su odnijeli standardizirane pakete osnovnih prehrambenih i higijenskih potrepština kako bi im se dodatno pomoglo. Tako je korisnicima koji nisu došli po svoje donacije za mjesec ožujak dostavljen i taj zaostatak. Svim korisnicima s popisa dostavljeni su nešto bogatiji paketi nego u uobičajenom radu kako bi im se nadoknadile donacije i za mjesec travanj. Prema tome, niti jedan korisnik našičke socijalne samoposluge neće u ovom periodu prestanka rada ostati bez onih donacija koje mu pripadaju, a štoviše one su bile i izdašnije nego u redovitom radu.
Iz Humanitarne udruge Dar dobrote apeliraju na građane da ne zaborave na svoje susjede u potrebi, koji su zbog neimaštine, starosti ili nekih drugih čimbenika trenutno u još većoj potrebi nego inače. Također, kada se situacija smiri, iz Udruge apeliraju i na potrebe Socijalne samoposluge Našice budući da su podjelom ovih paketa police ispražnjene. Nedostaje osnovnih prehrambenih i higijenskih potrepština, od brašna, pašteta, šampona, sapuna i sl.

Izvor: Udruga Dar dobrote

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit