“Ocat i sin” oduševili našičku publiku

Facebook
Twitter
Pinterest

Renomirani hrvatski komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra i mladi nadareni stand-up komičar Tin Sedlar oduševili su večeras našičku publiku u Domu kulture predstavom “Ocat i sin”. Svevremenski odnos i vječite razmirice između oca i sina simpatični je dvojac uprizorio u 100 minuta vrhunskog humora na koji su Našičani sjajno reagirali. Iskusni otac starog kova uporno svome sinu, pripadniku nove elektronske generacije, pokušava pomoći i pripremiti ga za prvi spoj s djevojkom, pri čemu su gledatelji istinski mogli uživati u sjajnoj glumi, pjesmi i plesu u bezbroj komičnih situacija u kojima su se svi mogli prepoznati. Dugotrajan aplauz na kraju predstave zorno je prikazao da su se posjetitelji odlično zabavili, na čemu su i sami glumci poslije predstave srdačno zahvalili potvrdivši još jednom da našička publika izvrsno reagira i da je gostovanje u Našicama uvijek pun pogodak. Predstava je organizirana povodom Dana našeg Radija.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit