Obvezno nošenje maski u Socijalnoj samoposluzi Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite, iz Socijalne samoposluge Našice obavještavaju sve korisnike, građane i donatore da i u prostoru Socijalne samoposluge postoji obveza nošenja maski za lice u svrhu sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19. Tako su sve osobe uključene u rad Socijalne samoposluge, od volontera do korisnika, ali i građana koji dolaze donirati hranu, obvezne imati maskiu na licu dok borave u prostoru Socijalne samoposluge. Sve ostale mjere, kao što je mogućnost ulaska samo jednog korisnika te priprema paketa donacija isključivo od strane volontera, i dalje ostaju na snazi.  Obveza nošenja maski  trajat će onoliko koliko bude postojala realna opasnost, tj. dok Nacionalni stožer civilne zaštite ne da drukčije upute od postojećih.

izvor: Socijalna samoposluga Našice, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit