Obnovljena je zemljišna knjiga za k.o. Gornja Motičina Nova

Facebook
Twitter
Pinterest

Općina Donja Motičina izvijestila je da je Općinski sud u Đakovu javno objavio da je obnovljena zemljišna knjiga za k.o. Gornja Motičina Nova. Uvid u obnovljenu zemljišnu knjigu, katastarske planove i drugo može se izvršiti svaki radni dan u Zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog suda u Đakovu, Stalne službe u Našicama u vremenu od 08,00 do 12,00 sati.

Danom otvaranja obnovljene zemljišne knjige otvara se postupak ispravljanja upisa u njoj (ispravni postupak), pa se sve osobe koje smatraju da bi trebale u tu knjigu upisati nešto što nije upisano ili da bi trebalo izmijeniti, nadopuniti ili izbrisati neki upis ili njegov prvenstveni red, pozivaju da stave zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog suda u Đakovu, Stalne službe u Našicama, svoje prijave prijedloga za upis, odnosno svoje prigovore postojećim upisima ili njihovom prvenstvenom redu, u roku od 30 dana od dana objave oglasa na e-Oglasnoj ploči, odnosno od dana 12. srpnja 2022. godine do 12. kolovoza 2022. godine.

Rok za prijave i prigovore ne može se produljiti niti se može dopustiti povrat u prijašnje stanje.

 

izvor: Općina Donja Motičina

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit