Objavljen javni poziv za sudjelovanje u programu Advent u Našicama 2019.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Grada Našica objavio je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u programu Advent u Našicama 2019. Predlagatelji kandidiranog programa Advent u Našicama 2019. mogu biti udruge građana, javne ustanove, obrti, OPG-ovi i druge pravne osobe.
Prilikom prijave na Javni poziv predlagatelji su obvezni priložiti detaljan opis programa s dokumentacijom koja se pojašnjava, nositeljem aktivnosti te planiranim vremenom i mjestom realizacije pojedinih aktivnosti i planirani troškovnik provedbe kandidiranog programa. Grad Našice kao suorganizator manifestacije osigurat će korištenje javnih površina bez naknade i troškove električne energije pa predlagatelj u svoj financijski plan ne treba staviti trošak navedenih stavki. Potrebno je priložiti i dokaz o statusu predlagatelja s izvodom iz odgovarajućeg registra. Prijave na javni poziv za organizaciju Programa Adventa u Našicama 2019. godine razmotrit će Povjerenstvo za turizam i manifestacije Grada Našica u roku od 8 dana po završetku Javnog poziva. Prijave se dostavljaju na adresu: Grad Našice, Trg dr. Franje Tuđmana 7, Našice s naznakom „Prijava na Javni poziv za sudjelovanju u Programu Advent u Našicama 2019. godine“ . Javni poziv je otvoren do 18. studenog 2019. godine. Javni poziv objavljen je na mrežnoj stranici Grada Našica.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit