Obiteljsko natjecanje u Lili u sklopu projekta “Vatrogasci u zajednici”

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer  se u Lili ispred mjesnog doma održalo Obiteljsko natjecanje u vježbi s brentačama u kojemu su sudjelovali mještani i članovi DVD-a Lila.   Natjecanje je održano u sklopu Projekta solidarnosti “Vatrogasci u zajednici”. Sudjelovalo je 36 ekipa koje su formirane iz 16 obitelji, ukupno 41 natjecatelj, a za potrebe vježbanja nabavljene su i tri nove brentače.
Najuspješniji su bili Marta i Marko Ferčec koji su s vremenom 09,81 bili bolji od konkurencije te su jedini imali vrijeme ispod 10 sekundi.  Nakon glavnog natjecanja održan je super kup na kojem su, u formatu utrke sudjelovale tri ekipe. Najbolji su bili su Leon i Ivan Horvat.
Najmlađi natjecatelj, Borna Bulka, imao je 5 godina, najmlađi natjecateljski par bili  su  Anja (6) i Leon Horvat (7), a  na natjecanju je sudjelovao i jedan od osnivača DVD-a Lila koje djeluje 69 godina, Mijo Fruk koji ima  92 godine. On se natjecao s unukom Anom Peršić, a ova ekipa kao najstariji natjecateljski par odradila je obje vježbe.

Cilj  natjecanja bio je okupiti mještane na prijateljsko druženje radi poticanja zajedništva, prijateljstva, dobrih obiteljskih odnosa, promicanja dobrog sportskog duha te ih potaknuti na razvijanje međugeneracijske solidarnosti.
Po završetku natjecanja DVD Lila i “Vatrogasci u zajednici” uputili su zahvalu sucu  Marinu Šariću za pošteno suđenje, DVD-u Breznica Našička, Patriku Janjiću i Josipu Patila na organizaciji vatrogasnih igrica za djecu, a svim natjecateljima i gledateljima na dolasku i druženju.

Projekt solidarnosti “Vatrogasci u zajednici” u potpunosti provode mladi DVD-a Lila. Projekt  sufinancira Agencija za mobilnost i programe Europske Unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti Europske Komisije.

Redakcijski tekst

Izvor:DVD Lila/D.Lamot

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit