Obilježeni Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata, izaslanstvo Osječko-baranjske županije danas je položilo vijenac i upalilo svijeće ispred kapelice Kraljice mira na Krunskoj utvrdi na lijevoj obali Drave u Osijeku. U izaslanstvu su bili predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin, zamjenik župana Petar Lagator te saborski zastupnici Goran Ivanović i Stipan Šašlin.
Vijence i svijeće položila su i izaslanstva Grada Osijeka, Hrvatske vojske, Policijske uprave osječko-baranjske te predstavnici braniteljskih udruga i udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća, u crkvi sv. Mihaela u osječkoj Tvrđi održana je sveta misa za Domovinu koju je predvodio vojni kapelan vlč. Josip Kešinović. Polaganje vijenaca i sveta misa održani su uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih za skupove na otvorenom prostoru.

izvor: OBZ

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit