Obilježen Nacionalni tjedan dojenja u OŽB Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Svake godine prvog tjedna listopada obilježava se Nacionalni tjedan dojenja. Opća županijska bolnica Našice jučer je obilježila Nacionalni tjedan dojenja. Na Odjelu za ginekologiju djelatnici su održali predavanje o promicanju dojenja u kojem su aktivno sudjelovale trudnice i babinjače međusobno razmjenjujući iskustava o dojenju, položajima kod dojenja te važnosti majčina mlijeka. Dojenje je daleko više od hranjenja i dodira, ono hrani majku i njezino novorođenče hormonima ljubavi i povezivanja, ohrabruje i jača vjeru u roditeljske sposobnosti. Neposredno iza porođaja počinje se stvarati jedinstven odnos između majke i djeteta. Sudionicima obilježavanja Nacionalnog tjedna dojenja su podijeljeni simbolični pokloni.

 

Izvor: OŽB

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit