Obilježen Hrvatski olimpijski dan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenici i profesori Srednje škole Isidora Kršnjavog danas su hodanjem obilježili Hrvatski olimpijski dan. Polazak je bio sa školskog dvorišta zatim Tavanačkom cestom te Ulicom Petra Preradovića sve do Velikog parka gdje su na sportskim terenima sudjelovali u raznim aktivnostima. Sportske susrete otvorio je gradonačelnik Krešimir Kašuba. Zahvalio je ravnatelju, profesoricama i profesorima, učenicama i učenicima na odazivu te istaknuo zadovoljstvo što je na novoizgrađenim igralištima u Perivoju Pejačević okupljeno gotovo tisuću učenika koji promoviraju sport. Istaknuo je i kako je 10. rujna datum rođendana našičke Gimnazije, ali i Osnovne glazbene škole Kontesa Dora te datum rođenja najpoznatije Našičanke Dore Pejačević. Ravnatelj Srednje škole Željko Filjak rekao je kako mu je izuzetno drago što je proslavljen Dan hrvatskog olimpijskog odbora. Sve ove aktivnosti – podsjetio je – njeguju se dugi niz godina, a “Kretanjem do zdravlja” organizira se kroz prekrasnu našičku okolicu i prekrasne terene koje je Grad omogućio da bi se svima prenijela poruka koliko je važno baviti se sportom.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit