Obilježena 8. obljetnica smrti prvog hrvatskog predsjednika

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU povodu 8. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, sinoć je u crkvi sv. Antuna Padovanskog služena sveta misa zadušnica, a predvodio ju je našički gvardijan fra Drago Bedeničić. Prije mise, kod spomen obilježja Uskrsla Hrvatska na Pejačevićevom trgu, izaslanstvo Gradskog poglavarstva predvođeno gradonačelnikom Krešimirom Žagarom te izaslanstva Gradskog odbora, temeljnih ogranaka i mladeži HDZ-a Našice, udruga Hrvatski domobran i Hrvatski sokol Našice te našičke HVIDRe položila su vijence i zapalila svijeće. Molitvu za pokojnog predsjednika izmolio je fra Antun Dodić, a prigodan govor i podsjećanje na predsjednika Tuđmana održao je gradonačelnik Žagar.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit