Obavijesti za prvopričesnike i krizmanike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Župa sv. Antuna Padovanskog Našice objavila je obavijesti za prvopričesnike i krizmanike te njihove roditelje. U srijedu, u 16 sati, bit će sveta misa za roditelje i prvopričesnike OŠ Dore Pejačević. Poslije mise bit će pouka i priprema za sakramente sv. ispovijedi i pričesti. U sljedeću subotu, u 16 sati, bit će ispovijed roditelja i prvopričesnika OŠ Dore Pejačević. Poslije ispovijedi je generalna proba za slavlje Prve pričesti. Sljedeće nedjelje – na svetkovinu Duhova – slavlje je Prve svete pričesti za prvopričesnike OŠ Dore Pejačević na misi u 9 sati. Slavlje Prve svete pričesti u filijalama, kao i za prvopričesnike OŠ Kralja Tomislava bit će u nedjelju 7. lipnja. Slavlje Sv. Potvrde bit će u petak, 26. lipnja, u 18 sati. Roditelji krizmanika koji još nisu predali pisanu suglasnost, to trebaju učiniti najkasnije do utorka kada mogu doći u župni ured u uredovno vrijeme (9-12h i 16-18h). Obrazac za pisanu suglasnost nalazi se na stoliću ispred sakristije. Roditeljski sastanak, za roditelje ovogodišnjih krizmanika iz OŠ Dore Pejačević, bit će u utorak 2. lipnja, u 19:30 sati, a za roditelje krizmanika iz filijala te iz OŠ Kralja Tomislava u četvrtak 4. lipnja, u 19:30.

redakcijsko izvješće

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit