Obavijest roditeljima – upisi prvašića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Iz Osnovne škole Kralja Tomislava Našice pozivaju roditelje da prijave svoju djecu za upis u prvi razred. Naglašavaju kako nije potrebno dolaziti u školu i dovoditi dijete, nego je dovoljno nazvati na telefon psihologinju, pedagoginju ili defektologinju ili pak poslati poruku na email adresu ana.kuric1@skole.hr. U poruci je potrebno navesti ime i prezime djeteta, očevo ime, datum rođenja, adresu stanovanja i broj telefona ili mobitela.
Školski obveznici za školsku godinu 2018./2019. su djeca rođena od 01. travnja 2011. do 31. ožujka 2012. Pregledi prije upisa obavljat će se tijekom ožujka i travnja, o čemu će roditelji biti naknadno telefonski obaviješteni.

Djecu je moguće prijaviti za upis u prvi razred do 16.veljače. Što se tiče Zahtjeva za prijevremeni upis u prvi razred, on se podnosi Uredu državne uprave u Našicama najkasnije do 31. ožujka 2018. godine.

Škola je na svojoj stranici objavila i popis ulica i naselja upisnog područja Osnovne škole kralja Tomislava, a zamolili su i da ih kontaktirate u slučaju ako živite na njihovom upisnom području, a dijete upisujete u drugu školu.

Tekst: Katarina Bosak
Foto: Kristijan Katarinček

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit