Obavijest o zbrinjavanju animalnog otpada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Našički park d.o.o. Našice osigurava spremnike za zbrinjavanje animalnog otpada od svinjokolja. Spremnici se nalaze u operativnom dvorištu Našičkog parka d.o.o u Radničkoj 2/2 u Markovcu Našičkom.  Animalni otpad moguće je odlagati od 23. studenog ove godine do 31. ožujka iduće godine i to od ponedjeljka do petka od 07.00 do 15.00 sati te subotom od 09.00 do 13.00 sati.
U spremnik se, prema uvjetima koje propisuje ovlašteno društvo koje vrši zbrinjavanje animalnog otpada, smije odlagati samo animalni otpad. Zabranjeno je bacanje bilo kakve ambalaže i otpada koji nije životinjskog podrijetla. U slučaju dovoza otpada u vrećama obvezno je isti istresti iz vreće u spremnik. U spremnik mogu odlagati otpad isključivo osobe s prebivalištem na području Grada Našica uz predočenje odgovarajućeg dokumenta – osobne iskaznice.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit