Nuo Cheng i prof. Darija Vlajnić ponovno postigle izniman uspjeh

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na internacionalnom online piano natjecanju „Sergei Rachmaninoff “, učenica 4. razreda OGŠ “Kontesa Dora” Našice desetogodišnja Nuo Cheng osvojila je 1. nagradu s visokih 98,66 bodova u klasi prof. Darije Vlajnić . Nuo se natjecala u B kategoriji piano solo u kojoj je sudjelovalo još 48 mladih pianista, a u natjecanju svih kategorija natjecatelji su bili iz 37 država s 4 kontinenta ( Azija, Amerika, Europa i Australija).

– Za Nuo je ova školska godina bila iznimno uspješna. Na svih deset natjecanja na koja se prijavila, osvajala je 1. nagrade.  Posebno su nam draga natjecanja na kojima je osvojila maksimalnih 100 bodova, jer se to u karijeri jednog mladog pianista rijetko dogodi – istaknula je prof. Vlajnić i dodala da je Nuo to ove godine uspjela na dva međunarodna natjecanja u Srbiji i Sloveniji. Osim ovih natjecanja izdvojila je i 1. nagradu i 1. mjesto na Danubia natjecanju u Mađarskoj, Zlatno priznanje na natjecanju Una corda u Kastvu, 1. nagradu i 1. mjesto na 59. Regionalnom i Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Novskoj i Zagrebu. – Veselimo se svakom natjecanju jer ulažemo zajednički puno truda i rada, te nam je drago da možemo predstavljati i promovirati našu školu, Grad i Županiju na ovim prestižnim natjecanjima – rekla je prof. Vlajnić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit