Novo od Elementala!!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageNovi album grupe Elemental izlašao je na tržište 7. veljače u izdanju Menarta. Svoje četvrto studijsko izdanje najavili su singlom 'Zašto Te Imam' za koji je snimljen i video spot, djelo zagrebačkog video produkcijskog studija Kosi kadar.
Četiri godine nakon prethodnog i hvaljenog albuma 'Male Stvari', Elemental novim albumom 'Pod Pritiskom', pokazuju koliko su socijalno osviješteni i vraćaju se, pomalo zaboravljenoj, glavnoj namjeni rap glazbe, ukazivanje na društvenu situaciju i krizu.

Elemental su već svojim debijem 2000. godine na hrvatsku hip hop scenu donijeli novi zvuk i osjetno drukčiji pristup ovoj vrsti glazbe, u hiphop svijetu poznatiji kao 'organic'. Približavanje rap glazbe ostalim stilovima i uvođenje novih instrumenata, otvorili su ovaj stil i prema netrendovskoj publici. Od trio-postave iz 1998. godine, kada je grupa osnovana, danas su s novim instrumentalistima došli do sedmočlanog benda.
Poruka novog albuma, na tragu prethodnih, trebala bi probuditi pomalo uspavani glas prosječnog građanina. Na novom albumu 'Pod pritiskom', Elemental ostaje i dalje socijalno angažiran bend koji svojim pjesmama, kako kažu, 'govori o onome što ih okružuje'.
www.elemental.com.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit