Nova pravila posljednjih ispraćaja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Iz “Našičkog parka” istaknuli su nove mjere o posljednjim ispraćajima. Naime, Stožer civilne zaštite RH donio je odluku o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja. Od sada se pogrebi, posljednji ispraćaji i polaganje urne smije održati samo uz članove najuže obitelji i predstavnika vjerske zajednice, s tim da nitko od sudionika ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu niti simptome akutne respiratorne infekcije. U osmrtnicama ne smije biti objavljeno mjesto i vrijeme održavanja pogreba, a ne smije se naručiti niti glazba ili dostava svijeća i cvijeća. Odluka je donesena zbog suzbijanja zaraze koronavirusom, a njezine odredbe vrijedit će 30 dana od donošenja odluka, ako Stožer u međuvremenu ne odluči drukčije.

foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit