Puknuće na glavnom magistralnom vodu odgodilo normalizaciju vodoopskrbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Sinoć je, uz jučerašnji planirani prekid vodoopskrbe do kojega je došlo zbog radova u sklopu projekta Aglomeracija Našice, došlo do puknuća magistralnog voda koji napaja kompletan sustav vodoopskrbe Našičkog vodovoda. Nakon cjelonoćnih radova kvar je otklonjen, a voda je puštena u sustav. Kako smo doznali od Tomislava Benovića iz Našičkog vodovoda, zbog kompletnog gašenja sustava do kojega je moralo doći zbog sanacije kvara, moguće je zamućenje vode. Normalizacija opskrbe za čitavo područje koje pokriva Našički vodovod očekuje se tijekom jutarnjih i prijepodnevnih sati.  Ovaj kvar prouzročio je zastoj u normalizaciji vodoopskrbe na području općina Podgorač, Đurđenovac, Feričanci i Donja Motičina te na podruju grada Našica.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit