Nogomet, boćanje, šaranolov…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji NK FEŠK, a u suradnji s NK Osijek, u Feričancima je tijekom vikenda održan nogometni kamp mladeži koji je ove godine okupio 77 mladih nogometaša i nogometašica u 4 dobne kategorije. S mladim sportašima radili su treneri nogometnih klubova Osijek i FEŠK, a na kraju su odigrane i utakmice. Po završetku kampa sve polaznike, njihove roditelje te trenere nogometnih klubova Fešk i Osijek pozdravio je načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, koji je čestitajući svima na odlično obavljenom poslu obećao i dalje punu podršku Općine Feeričanci koja je i ove godine bila jedan od pokrovitelja kampa. U ime NK Osijek nazočnima se obratio i voditelj omladinskog pogona Miroslav Žitnjak. U sklopu kampa, promotivnim štandom i dijeljenjem promotivnog m,aterijala, predstavili su se se i djelatnici Policijske uprave Osječko – baranjske – odjela prevencije koji su još jednom ukazali na kampanju pod nazivom “Budi navijač a ne razbijač”.

Udruga starih sportova “Slavonac” Našice organizirala je u Velikom našičkom parku “Memorijalni turnir u boćanju Vito – Jorač” posvećen Vitomiru Flegaru i Josipu Pavlusu. Početni udarac kojim je simbolično započeo turnir, izveo je Josipov sin Marko Pavlus. Nastupile su 4 ekipe a najuspješnija bila je ekipa Šipovca, drugo mjesto osvojila je ekipa Udruga starih športova Slavonac Našice, treća je bila ekipa Smoki a četvrta UDD Sport Caffe. Medalje i priznanja najuspješnijima uručili su predsjednik i dopredsjednik Udruge starih športova Slavonac Našice Stjepan Konjetić i Romeo Makov.

U sklopu Velimirovačke ljetne noći, NK Croatia Velimirovac i Mjesni odbor Velimirovac jučer su organizirali 6. po redu malonogometni turnir na travi koji je ove godine okupio čak 16 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Lile, druga je bila ekipa Željezničara iz Markovca Našičkog, a treći su bili Vugori. Najbolji strijelac turnira je Matej Jović (City Caffe), a najbojli vratar turnira je Luka Hvizdak iz pobjedničke momčadi. Najuspješnijim ekipama pehare i novčane nagrade uručili su članovi Uprave NK Croatia.

U sklopu Programa proslave Dana Grada Našica na jezeru Lapovac je održan 4. memorijalni šaranski Kup “Josip Stanić Jole” na kojemu se ove godine natjecalo 20 ekipa ribiča koji. Natjecanje je trajalo puna 72 sata, a prvo mjesto osvojila je ekipa Općina Punitovci iz Josipovca Punitovačkog s ulovom 122,85 kg. Drugo mjesto pripalo je ekipi Marker iz Čepina sa 116,56 kg ulovljene ribe, a treće mjesto zauzela je ekipa Daiwa iz Kutine s ulovom 79 kg. Najveći ulov – šarana teškog 18,76 kg, imala je ekipa CT Bistro iz Gornje Vrbe. Pehare, medalje i nagrade najuspješnijim ribičima uručio je predsjednik ŠUD-a Šaran Našice Robert Dudjak.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit