NK Polet Bošić igra kvalifikacijsku utakmicu za popunu 1. ŽNL i ostale sportske vijesti

U Zagrebu u Kutiji šibica, jučer je odigrana prvenstvena utakmica 10. kola Premijer lige – Lige za prvaka između domaćina PPD Zagreba i Nexea. Zagrepčani su upisali novu pobjedu rezultataom 34:27. Na kraju sezone Nexe je s 12 osvojenih bodova zazuzeo drugo mjesto u Ligi prvaka te ostvario ponovni ulazak u SEHA ligu.

Posljednje 30. kolo bit će odigrano ovog vikenda u sklopu Međužupanijske “Regionalne” nogometne lige. Oba naša predstavnika svoje će susrete odigrati u nedjelju u 17,30 sati. Vihor će u Jelisavcu ugostiti nogometaše Zrinskog iz Jurjevca a Našk putuje u Gunju na gostovanje kod ekipe Jadrana.

Feričančani će susret, posljednjeg, 30. kola Prve županijske nogometne lige odigrati sutra u 17,30 sati u Kuševcu kod ekipe Torpeda.

U kvalifikacijama za popunu 1. županijske nogometne lige Osječko-baranjske sastat će se Polet (Bokšić) i Slavonija (Punitovci). Prva utakmica bit će odigrana u Punitovcima sutra s početkom u 18,00 sati a uzvrat za tjedan dana u Bošiću.

Ovaj vikend bit će okončano natjecanje i u sklopu Lige nogometnog središta Našice. Sve utakmice na rasporedu su sutra u 17,30 sati a sastaju se:
Dinamo (Budimci) – Zagorac (Beljevina)
Brezik – Slavonac (Pribiševci)
Omladinac (Niza) – Vuka (Razbojište)
Lug (Bokšić Lug) – Lađanska
Seona – Mladost (Breznica)
Zoljan – Martin

tekst: Krunoslav Jakobek

foto: NK Polet, Bošić

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest