NK “Papuk” Orahovica pobjednik pripremnog turnira u Donjoj Motičini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini jučer je završen dvodnevni pripremni nogometni turnir “Motičina 2022”. Prvu su utakmicu u subotu odigrali Motičina i Omladinac Vukojevci rezultatom 4:1, a nakon njih Papuk Orahovica i Kaptol rezulatom 2:1. U susretu za treće mjesto Omladinac je uvjerljivo pobijedio ekipu Kaptola s 5:0, a u finalnom susretu slavio je orahovački Papuk pobijedivši domaću ekipu Motičine s 2:0. Za najboljeg vratara turnira proglašen je Dalibor Boljkovac, najbolji strijelac turnira je Mateo Slivečko (obojica iz NK Motičine), a za najboljeg igrača turnira proglašen je Marin Vratković iz pobjedničke ekipe.

Uz nogometni turnir, tradicionalno je organiziran i boćarski turnir narodnim načinom na kojemu je nastupilo 6 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Udruge starih sportova Slavonac Našice, druge je bile ekipa “Našli smo se”, a treće mjesto zauzela je ekipa Motičine. Pehare i medalje najuspješnijim natjecateljima uručio je načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit