NK NAŠK pobjednik Kupa Nogometnog središta Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nogometni klub NAŠK pobjednik je Kupa Nogometnog središta Našice. U finalnom susretu koji je odigran jučer na Gradskom stadionu u Našicama, nogometaši NAŠK-a pobijedili su ekipu FEŠK-a s 2:1. Našička je ekipa povela u 18. minuti pogotkom Mihaela Tomića, a 5 minuta kasnije prednost je povećao Marin Vučemilović.  Do kraja prvog poluvremena Feričančani su pogotkom Ivana Škiljića uspjeli smanjiti na 2:1, a tim je rezultatom i završila finalna utakmica. Pobjednički pehar i medalje kapetanu NAŠK-a Tomislavu Rukavini uručio je predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak, a mali pehar i medalje primili su i finalisti iz Feričanaca. Medalje za sudjelovanje na finalnoj utakmici Kupa Nogometnog središta Našice predsjednik Ivica Valenčak uručio je i sucima Leu Kneževiću, Ivanu Radačiću i Danijelu Flanjku te delegatu Franji Pavloviću.

 

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit