“NEXE Team” postao punopravnom članicom Hrvatskog atletskog saveza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Odlukom Hrvatskog atletskog saveza, Udruga rekreativnog trčanja „Nexe Team“ Našice postala je punopravna članica saveza te će se vrlo brzo uključiti u punopravni sustav natjecanja s najjačim klubovima u Hrvatskoj. Ovo je – ističu u udruzi – prvi puta da Našice imaju svoju udrugu u Hrvatskom atletskom savezu. S obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom COVID 19, neizvjesnošću održavanja utrka i završenim prijelaznim rokom, našička udruga ovu godinu iskoristit će kao pripremnu godinu, a nakon toga će sljedeće godine ući u sustav natjecanja.

Već ulaskom u ovu godinu udruga se pojačala sa 14 novih članova, među kojima je Robert Radojković, trostruki državni prvak u maratonu i trostruki pobjednik najveće globalne utrke na svijetu Wings for Life World Run. Udruzi su pristupili i poznati trkački bračni par Nikola i Vlasta Biter iz Osijeka te se uz domaće trkače i još nekoliko trkača s kojima su pregovori u tijeku, činiti okosnicu ekipe koja će ući u sustav natjecanja 2022. godine. U tijeku su i završni radovi u klupskim prostorijama koje je udruga dobila na korištenje od Nexe grupe.

 

izvor: URT “NEXE Team”

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit