“Nexe Team” na 39. novogodišnjoj utrci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek organizirao je 39. novogodišnju utrku koja je nastavak tradicije okupljanja građana, rekreativaca, sportaša i sportskih djelatnika. U prvoj godišnjoj aktivnosti akcije „Zdravko je krenuo“ u 2022. godini, trčalo će se na dionicama od 400, 1.600 i 3.300 metara.

Od članova Udruge rekreativog trčanja „ Nexe Team„ Našice na utrci od 3.300 metara za sportaše, nastupila je Dubravka Mesec koja je osvojila drugo mjesto. Boris Abičić trčao je utrku od 3.300 metara namijenjenu rekreativcima preko 40 godina i istrčao je s vrlodobrim osobnim rezultatom, dok je na utrci od 400 metara učenika 3. i 4. razreda, polaznica škole trčanja „Nexe Teama” Mia Hajnal osvojila drugo mjesto.

U organizaciji Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice 17. lipnja po drugi puta održat će se jedinstvena u svijetu utrka “Lapovac Backyard Ultra 2022.” za koju je Nexe Team pribavio valjanu licencu i po prvi puta ju organizirao u Hrvatskoj. Nexe Team je ponosni vlasnik srebrnog novčića koji je prošle godine nakon održane utrke pristigao iz Amerike, a koji će dobiti ovogodišnji pobjednik jer je utrka svrstana u srebrnu svjetsku Backyard Ultru.

izvor: URT “Nexe Team”, Gradski savez za sportsku rekreaciju Osijek

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit