NEXE d.d. prvi puta postao nositelj certifikata Poslodavac Partner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

NEXE d.d., najveća članica regionalnog proizvođača građevinskog materijala NEXE Grupa, po prvi je puta postao nositelj certifikata Poslodavac Partner i time potvrdio posvećenost ulaganju u zaposlenike od prvog do zadnjeg dana u organizaciji. Svečana dodjela certifikata Poslodavac Partner održana je danas u NEXE d.d., a uz zaposlenike HR NEXE tima, sudjelovali su direktor tvrtke SELECTIO Aleksandar Zemunić, voditeljica projekta Poslodavac Partner Lara Šubić Šuša i član Uprave NEXE d.d. za područje ljudskih resursa, pravnih poslova, sustava upravljanja, te sigurnosti i zaštite na radu Velimir Vilović.

Nezavisan certifikacijski tim koji procjenjuje kvalitetu HR sustava posebno je pohvalio izvrsne procese regrutacije i selekcije koji NEXE d.d. provodi za sve kandidate te ulaganje u odnose prema zaposlenicima što obuhvaća kvalitetnu internu komunikaciju, ispitivanje stavova zaposlenika te materijalne i nematerijalne benefite koji odgovaraju stvarnim potrebama.

„U NEXE Grupi smo svjesni da su ljudi naša najveća vrijednost i zato nam je izuzetno važno ulaganje u naše zaposlenike, njihove vještine i kompetencije. Prošle smo godine započeli s definiranjem i provođenjem edukacijskih aktivnosti s ciljem izgradnje jedinstvene NEXE akademije, strukturiranog programa kojim želimo unaprijediti postojeći sustav edukacija kako bi zaposlenici ostvarili svoj puni potencijal, razvili dodatne radne vještine i povećali svoju radnu učinkovitost. Drago nam je da su prepoznati naši napori i da smo zadovoljili sve zahtjevne kriterije kako bi NEXE d.d. zaslužio svoje mjesto u prestižnoj skupini poslodavaca s dokazano kvalitetnim upravljanjem ljudskim resursima“, istaknuo je član Uprave NEXE d.d. Velimir Vilović.

Pohvaljen je trud koji NEXE d.d. ulaže u ostvarivanje suradnje sa različitim fakultetima i pružanje mogućnosti mladim osobama iz lokalne zajednice za praktično iskustvo kroz stručnu praksu te način provođenja prakse u organizaciji. Prepoznat je trud koji NEXE d.d. do sada ulaže u područjima jačanja kapaciteta upravljanja ljudima, upravljanju učinkom i odnosu prema zaposlenicima. Certifikat dodjeljuje SELECTIO Grupa, vodeća hrvatska grupacija specijalizirana za područje upravljanja ljudskim resursima, čiji stručnjaci više od 15 godina uspoređuju domaće prakse s globalnim trendovima u upravljanju ljudskim potencijalima, čime unaprjeđuju standarde te promiču primjere izvrsnosti u tom području.

NEXE d.d. druga je po veličini tvornica cementa u Hrvatskoj i vodeća tvrtka u proizvodnji, prijevozu i ugradnji svježeg betona u Republici Hrvatskoj. To je ujedno najveća tvrtka i okosnica NEXE Grupe, regionalnog proizvođača građevinskog materijala. NEXE Grupa poslovni je sustav 15 tvrtki s 1.800 zaposlenika u Republici Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini.

izvor: NEXE d.d.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit