Nesreća na radu – pao s visine od oko 3 metra

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je osam kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela teška krađa.

KRAĐA ALATA IZ SKLADIŠTA TVRTKE
U noći s 4. na 5. veljače, u Donjem Miholjcu, nepoznati počinitelj provalio je u skladište tvrtke i iz unutrašnjosti ukrao trimera, brusilice, presu, bušilice, motornu pilu, aparat za varenje i veću količinu električnih kablova. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta veća od 70 tisuća kuna.

KRAĐA KATALIZATORA S AUTOMOBILA
U noći 4. na 5. veljače, na parkiralištu u Osijeku, nepoznati počinitelj ukrao je dio ispušnog sustava s katalizatorom s parkiranog osobnog automobila vlasništvo 72-godišnjaka.  Vlasniku je nastala materijalna šteta veća od tisuću kuna.

NESREĆA NA RADU
Jučer oko 15:15 sati, u Feričancima, tijekom izvođenja radova na gradilištu hotela, djelatnik izvođača radova 40-godišnjak iz Osijeka, izgubio je ravnotežu i pao s visine od oko tri metra na betonsku podlogu. Radniku je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Našicama, gdje su mu ozljede okvalificirane kao lake ozljede.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, a jedna prometna nesreća na području Belog Manastira.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva RN

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit