Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je deset kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te kazneno djelo lažne uzbune.

LAŽNA UZBUNA
Jučer u prijepodnevnim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj telefonom je nazvao Županijski sud u Osijeku te dojavio da je u zgradi suda postavljena bomba. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu i izvršenim pregledom utvrdili da je dojava lažna.

OŠTETIO PČELARSKI KAMION
U vremenu od 1. do 19. veljače, u Čemincu, nepoznati počinitelj razbio je signalizaciju i prozor na pčelarskom kamionu koji je bio parkiran uz šumski predio. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. U četvrtak 18. veljače, oko 18 sati, u Osijeku, policijski službenici zapazili su da je kod sebe posjedovao oko 250 grama amfetamina, što je uz potvrdu i oduzeto. Jučer mu je obavljena pretraga doma i drugih prostorija. Policijski službenici  pronašli su i oduzeli više od 610 grama marihuane, 130 komada tableta ectasy, dvije precizne vage i prijenosno računalo. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a osam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.  Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreća, na području Belišća i Đakova po dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

 

izvješće: PU osječko-baranjska, foto: PU

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit