Natjecanje Vatrogasne zajednice Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageNa nogometnom igralištu NK "Radnik" Šipovac jučer je održano natjecanje Vatrogasne zajednice Našice. Na dojmljivom prizoru postrojavanja čak 54 vatrogasne ekipe svih generacija, nazočne je pozdravio predsjednik Vatrogasne zajednice Našice – Vlatko Gašić , a natjecanje je u ime pokrovitelja Grada Našica otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar. Vatrogasci s našeg područja natjecali su se u 8 kategorija, a najuspješnije je bilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Stipanovci, koje je osvojilo 2 prva mjesta, 5 drugih i 1 treće mjesto. DVD Našice osvojilo je 1 prvo, 2 druga i 1 treće mjesto, DVD Lila po jedno prvo, drugo i treće mjesto, DVD Markovac po jedno prvo i treće mjesto, dobrovoljna vatrogasna društva Donja Motičina, Zoljan i Feričanci osvojili su po jedno prvo mjesto, DVD Podgorač dva treća mjesta, a DVD-i Našička Breznica i Kršinci po jedno treće mjesto.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit