Natjecanje u krosu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osnovna škola Dore Pejačević Našice bila je domaćin današnjeg natjecanja u sportskoj disciplini kros za 5. i 6. razrede te 7. i 8. razrede u kategoriji djevojčice i dječaci. Natjecanje koje se provodi u organizaciji Školskog športskog saveza Osječko-baranjske županije održano je u našičkom velikom parku, a sudjelovalo je 7 ekipa.

U kategoriji 5. i 6. razreda djevojčice, 1. mjesto osvojila je OŠ Hinka Juhna Podgorač, a 2. OŠ Dore Pejačević Našice. U kategoriji 7. i 8. razreda djevojčice, 1. je OŠ Dore Pejačević Našice, a 2. OŠ Hinka Juhna Podgorač. U kategoriji 7. i 8. razreda dječaci 1. je OŠ Vladimira Nazora Feričanci, a 2. OŠ Dore Pejačević Našice, a u kategoriji 5. i 6. razreda dječaci 1. mjesto osvojila je OŠ Vladimira Nazora Feričanci.

Svim učenicima i njihovim učiteljima mentorima, ravnateljica škole-domaćina Jasminka Falamić čestitala je na uspjehu i sudjelovanju, a prvoplasiranim ekipama zaželjela puno uspjeha na županijskom natjecanju.

izvor: OŠ D.Pejačević

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit