Nastup Nuo Cheng na 22.Memorijalu Darko Lukić u Osijeku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Osijeku se od 12. do 14. studenog 2021. održava 22. memorijal Darko Lukić – međunarodni susret mladih pijanista. Ove godine, publika može uživati u kvalitetnom programu izvrsnih izvođača iz Beča, Budimpešte, Novog Sada, Zagreba, Varaždina, Požege, Našica i Osijeka. Prve večeri Memorijala nastupili su učenici osnovnih i srednjih glazbenih škola, dobitnici prvih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima. U Arheološkom muzeju Osijek, osim učenika iz Osijeka, Požege, Zagrebe i Varaždina, nastupila je i mlada pijanistica Nuo Cheng, učenica 5.razreda OGŠ “Kontesa Dora” u klasi prof.Darije Vlajnić. Publika je svoje oduševljenje nastupom iskazala dugotrajnim gromkim pljeskom. Drugog dana Memorijala nastupaju studenti glazbenih akademija, a u nedjelju će biti održan koncert mladog umjetnika Ivana Krpana.

izvor: OGŠ “Kontesa Dora”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit