Nastavljaju se radovi, opreznije u prometu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon privremene obustave, radovi na obnovi Ulice kralja Tomislava u Našicama, u ponedjeljak ( 18. veljače 2019. ) bit će nastavljeni. Bit će obnovljene pješačke staze s obje strane ulice, kolni ulazi, odvodnja, staza za bicikliste te kolnik. Radove vrijedne oko tri milijuna i dvjesto tisuća kuna, izvodi osječka Gravia. Promet će biti preusmjeren privremenom prometnom regulacijom – izvijestio je gradonačelnik Josip Miletić. Radovi na uređenju Zagrebačke i Ulice Teodora Pejačevića također su u tijeku, a nakon radova koje izvodi Našički vodovod, radove na uređenju ovih ulica, do početka nove školske godine, dovršit će tvrtka Osijek-koteks. S obzirom na opseg radova, gradonačelnik Josip Miletić uputio je apel građanima na razumijevanje i toleranciju u prometu.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit