Nastavlja se projekt dostave knjiga “Knjiga za sve”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Suočeni s pandemijom i propisanim mjerama opreza, a kako bi pomogli ljubiteljima knjiga, Gradsko društvo Crvenog križa Našice i Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice, nastavljaju s projektom dostave knjiga ”KNJIGA ZA SVE”. Cilj projekta je donijeti knjige starim i nemoćnim te osobama s invaliditetom, koje vole čitati i svoje slobodno vrijeme ispunjavaju čitanjem, a ne mogu doći samostalno do knjižnice. Zainteresirani korisnici knjige mogu naručivati telefonski, pozivom u knjižnicu, a svaka dva tjedna će ih volonteri Crvenog križa Našice posjetiti i dostaviti knjige. Volonteri će biti zaštićeni te će se kod primopredaje knjiga voditi briga o zaštiti korisnika i provoditi sve propisane mjere zaštite Stožera civilne zaštite. Pozivaju osobe koje vole čitati, a ne mogu doći do knjižnice, da se jave u knjižnicu na 614-421 kako bi ih se upisalo u evidenciju osoba koje bi posjetili volonteri i donijeli im odabrane knjige. Organizatora ističu da projekt nitko ne financira, nego je pokrenut humanošću i željom Crvenog križa Našice i Hrvatske narodne knjižnice i čitanice Našice da se pomoću volontera pomogne starijim i nemoćnim osobama te osobama s poteškoćama.

izvor: GD CK Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit