NAŠK počeo pripreme za novu sezonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na Gradskom stadionu u Našicama danas je održana prozivka seniorske ekipe NK NAŠK. Igrače i članove Uprave na prvom okupljanju nakon tri i pol mjeseca prisilne stanke zbog pandemije koronavirusa, pozdravio je predsjednik kluba Ivan Keglević koji je ukratko upoznao igrače s planom priprema za novu natjecateljsku sezonu u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi istok. Kako je napomenuo, uz redovite treninge, seniori NAŠK-a će odigrati i brojen pripremne utakmice kako bi što spremniji i uigraniji dočekali početak prvenstva. Nakon službenog dijela, trener ekipe Mario Barišić odradio je i prvi lakši trening čime su i službeno započele pripreme našičkog trećeligaša za novu sezonu.

Tekst i foto: Danko Justić

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit