“NAŠK” danas gostuje kod “Slavije” u Pleternici

Facebook
Twitter
Pinterest

Nogometaši NAŠK-a danas će odigrati prvenstvenu utakmicu 4. kola Treće hrvatske nogometne lige u Pleternici. Susret domaće Slavije i NAŠK-a počinje u 17 sati.

Danas i sutra bit će odigrane i prvenstvene utakmice trećeg kola u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Nogometaši FEŠK-a sutra gostuju u Piškorevcima kod ekipe Ratara, a u Donjoj Motičini lokalni će derbi odigrati Motičina i Đurđenovac. Utakmice počinju u 17 sati.

Prvenstvene utakmice 3. kola bit će odigrane i u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice. S početkom u 17 sati danas će igrati Brezik i Omladinac Niza, Šipovac – Omladinac Vukojevci, Slavonija – Mladost Stipanovci i Sloga – Croatia. U isto vrijeme sutra će igrati Zagorac 1952 i Lila, Željezničar – Iskrica te Zoljan i Vihor.

U Ligi Nogometnog središta Našice ovog je vikenda na rasporedu 3. kolo. Sve utakmice bit će odigrane sutra s početkom u 17 sati. Sastaju se: Kućanci – Poganovci, Seljak – Vuka, Sveti Đurađ – Lađanska, Martin – Dinamo, Hajduk Krčenik – Lug, Polet – Slavonija N.L.T. te Kapelna – Mladost Breznica.

U organizaciji Udruge računovođa i financijskih djelatnika Našice, danas će u Našicama biti održana Rifijada – sportske igre računovođa Slavonije i Baranje. Na sportskim terenima Srednje škole Isidora Kršnjavog te u dvorani OŠ Dore Pejačević oko 170 računovođa iz desetak udruga natjecat će se u odbojci, tenisu, malom nogometu, pikadu, boćanju, povlačenju užeta, trčanju te po prvi puta u starim sportovima. Početak natjecanja je u 11:15.

 

tekst: D.Justić, foto: NK “NAŠK”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit