Našički srednjoškolci obilježili Dan hrvatskog olimpijskog odbora

Facebook
Twitter
Pinterest

Učenici i profesori Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice danas su obilježili Dan hrvatskog olimpijskog odbora. Srednjoškolci su, nakon okupljanja na školskom igralištu, u šetnji prošli Tavanačkom cestom pokraj nogometnog stadiona te kroz središte grada do Velikog parka gdje su sudjelovali u sportskim aktivnostima – nogometu, odbojci na pijesku, tenisu, šahu, potezanju užeta, fitnesu na otvorenom, badmintonu i trčanju.

Našička srednja škola ovaj dan obilježava već 20 godina i povezuje ga s akcijom „Kretanjem do zdravlja” kako bi se učenicima omogućio cjelodnevni boravak u prirodi, druženje i bavljenje sportom.
Gradonačelnik Krešimir Kašuba otvorio je sportske aktivnosti i pri tom naglasio kako mu je drago što se ovaj dan obilježava upravo na ovakav način te je podsjetio na aktivnosti oko izgradnje Nexe Arene koja će, uz svoje popratne sadržaje, svakako podići kvalitetu života sportaša i svih građana u Našicama.
Učenike su pozdravili i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i ravnatelj Srednje škole Željko Filjak.

Šetnju i sportske sadržaje organizirao je aktiv tjelesne i zdravstvene kulture SŠ Isidora Kršnjavoga, a u šetnji su ih pratili volonteri Crvenog križa i djelatnici Policijske postaje Našice. 

 

Ninoslava Pavlus
Foto:S.Kulišić/N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit