Našički park i PU OBZ donirali plastične čepove

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas su, u dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske, tvrtki Drava International Osijek, predani prikupljeni plastični čepovi u količini od 1080 kilograma. Komunalno poduzeće „Našički park“ d.o.o.Našice doniralo je ukupno 850 kilograma plastičnih čepova, a Policijska uprava osječko-baranjska je, u suradnji s partnerima, donirala ukupno 230 kilograma plastičnih čepova. Akciji, koju provodi Policijska uprava osječko – baranjska, pridružili su se i partneri Regionalni klub IPA osječko – baranjska, Sindikat policije Hrvatske Glavna podružnica Policijske uprave osječko – baranjske, Dom zdravlja osječko-baranjske županije te Osječko-baranjska županija, tvrtka Našički park d.o.o. i građani.
Projekt pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ pokrenula je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske u što se uključila i Policijska uprava osječko – baranjska.
Cilj akcije je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti te pridonese očuvanju okoliša.

izvor:PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit