Našički obrtnici održali skupštinu

Facebook
Twitter
Pinterest

U Gradskoj vijećnici sinoć je održana redovna godišnja izvještajna Skupština Udruženja obrtnika Našice. Izvješće o radu udruženja u 2021. godini podnio je predsjednik Danijel Pintarić. Naglasio je kako su prošle dvije godine za obrtnike bila vrlo specifične zbog korona krize. Smatra da su se pronašla kvalitetna rješenja, a posebno je zadovoljan povećanjem broja obrta na kraju godine. Izvješće Nadzornog odbora podnijela je predsjednica Jelena Điri, a izvješće o godišnjem obračunu financijskog plana za 2021. godinu podnijela je tajnica Tanja Katarinček. Prihodi u prošloj godini iznosili su 275.700 kuna, a rashodi 288.300 kuna. Manjak prihoda nad rashodima iznosio je 12.601 kunu, za što će se teretiti saldo fonda iz prethodnog razdoblja.  Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno. Pozdravne riječi i čestitke na uspješnom radu Udruženja obrtnika Našice uputio je potpredsjednik HOK-a i predsjednik POK-a Darko Knežević, te predstavnici ostalih udruženja iz naše županije.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit