Našički obrtnici održali skupštinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je u Našicama održana Skupština Udruženja obrtnika Našice. Donesene su I jednoglasno usvojene Izmjene I dopune financijskog plana za 2021. Godinu. Prijedlog programa rada udruženja obrtnika Našice , te prijedlog Financijskog plana za 2022. godinu podnio je predsjednik Danijel Pintarić. Istaknuo je kako je broj obrta na našičkom području u prošloj godini bio ukupno 533, što je za 30 više nego u prethodnoj godini. Za vrijeme korona krize broj obrta nije padao, što je za svaku pohvalu. Jednoglasnio je donesena odluka o razrješenju člana Nadzornog odbora i skupštine Rudolfa Perlića zbog odlaska u mirovinu. Skupštinu je pozdravio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, naglasivši sve bolju suradnju između udruženja I grada. Na nekoliko zajedničkih sastanaka donesen je niz smjernica po kojima će grad I udruženje surađivati u narednom razdoblju, istaknuo je Kašuba. Skupštinarima se obratio I  predsjednik Područne obrtničke komore i dopredsjednik HOK-a Darko Knežević te informirao prisutne  o predstojećim izmjenama I dopunama zakona o obrtu.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit