Našički Crveni križ sudjelovao u vježbi “Dunav 2021”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer su volonteri i djelatnici Crvenog križa Našice bili dio operativne snage Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije te su sudjelovali na Međunarodnoj pokaznoj vježbi operativnih snaga sustava civilne zaštite Osječko-baranjske županije „DUNAV 2021″ koja je održana na prostoru Putničkog pristaništa Batina. Kao što smo javili, vježba je dio projekta “Together we stand”, a sadržavala je reagiranje na simulaciju požara na brodu/pristupnom platou koji je lociran na Putničkom pristaništu Batina, zatim evakuaciju osoba na kopno, traganje i spašavanje ozlijeđenih na kopnu i iz vode, sprječavanje širenja opasnih tvari u rijeci, kao i aktivnosti u slučaju izvanrednih mjera obrane od poplava.

izvor: GDCK

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit