Našička tržnica prva u Hrvatskoj po broju certificiranih OPG-ova

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je, četvrtu godinu za redom, upriličena dodjela certifikata OPG-ovima koji svoje proizvode prodaju na naščkoj tržnici. Certifikati su informacija kupcima o tome da su proizvodi koje kupuju proizvedeni na našem području. Komisija je i ove godine obišla sve proizvođače i certifikat je garancija da se zaista radi o lokalnim proizvodima. Ovo je način da se pomogne i proizvođačima, da se istakne njihov trud, rad i kvaliteta njihovih proizvoda – rekao je direktor Našičkog parka Hrvoje Žiha. Certifikate je uručio gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je čestitao svim dobitnicima certifikata i zahvalio im što svoju robu porodaju na našičkoj tržnici. Mali proizvođači jako su važni u našoj zajednici, a ovo je jedan od načina na koji ih potičemo i stvaramo partnerske odnose Grada s njima – rekao je gradonačelnik Kašuba. Ove godine, ukupno je 31 certificirani obrtnik od koji 4 nova, a u postotku našička tržnica je prva u Hrvatskoj po broju izdanih certifikata.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit