Našice obilježile Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom obilježavanja sutrašnjeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata – Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Grad Našice večeras je organizirao polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen-obilježju “Uskrsla Hrvatska”. Vijence su položili vukovarski dragovoljci – članovi Udruge vukovarskih veterana Našice, izaslanstvo Grada te udruga iz Domovinskog rata.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba podsjetio je na cjelodnevni program obilježavanja te istaknuo kako je 67 dragovoljaca s našeg područja 1991. godine otišlo u obranu Vukovara, od kojih se 18 nije vratilo. Zahvalio je svima što su se okupili u velikom broju, a posebno je na odazivu zahvalio učenicima. U ovoj večeri sjećanja na žrtvu Vukovara, “Priču o gradu” Siniše Glavaševića pročitala je predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Našice – Kristina Knežević. Molitvu za poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje izmolio je našički župnik fra Tomisav Faletar.

tekst: N.Pavlus, foto: S.Kulešević

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit