Našice jučer u “Klovićevim dvorima”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Galeriji “Klovićevi dvori” u Zagrebu, kao što smo javljali, postavljena je izložba „Umjetnost slavonskog plemstva – vrhunska djela europske baštine“, autorica Jasminke Najcer-Sabljak i Silvije Lučevnjak. Realizirana je u partnerskoj suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti u Osijeku i Muzejom Slavonije u Osijeku, a predstavlja likovne zbirke i djela likovne umjetnosti vezana uz najznačajnije plemićke obitelji istočne Hrvatske.

Jučerašnje razgledavanje izložbe uveličao je nastup učenika i profesora te tamburaškog orkestra OGŠ “Kontesa Dora” Našice i njihovih gostiju. Nazočne programu u “Klovićevim dvorima” pozdravio je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, a izložbom je posjetitelje provela ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice i autorica izložbe Silvija Lučevnjak. Program je vodio Branko Uvodić.

 

redakcijsko izvješće, foto: Asja Godžirov Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit