Našice danas slave svoj dan i svog zaštitnika sv. Antuna Padovanskog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je svetkovina sv. Antuna Padovanskoga i Dan grada Našica. U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog svete mise su u 6, 7, 9, 11, 17 i 18,30 sati. Na misi u 17 sati bit će blagoslov djece i ljiljana. Nema misa u filijalama. Svečanu svetu misu u 9 sati predvodit će fra Milan Krišto, provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda iz Zagreba, a prenosit će ju i naš radio. Nakon mise bit će procesija središtem grada. Kao priprava za blagdan od četvrtka je u Župnoj crkvi bila trodnevnica koju je predvodio fra Tonio Vučemilović, župnik iz Đurđenovca.

Danas – na slavljenički dan našeg grada, do 13 sati, na parkingu kod teniskog igrališta je izložba Oldtimer vozila.
U središtu grada nastupit će KUD-ovi Ivanovci, Beničanci i Harkanovci.
U 11 sati ispred spomen-obilježja “Uskrsla Hrvatska” nastupit će Gradska glazba i našičke mažoretkinje “Dora”, a nakon toga uslijedit će polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva za sve poginule htrvatske branitelje.
Od 18 do 22 sati na terasi hotela bit će nedjeljna promenada.
U 20 sati na ljetnoj pozornici pokraj dvorca održat će se svečani koncert za Dan grada – tamburaškog orkestra, rock banda Contessa i solista.  Premijera video spota DND-a Našice  “Sretan ti rođendan, grade” bit će tijekom dana objavljena na youtubu.

 

redakcijsko izvješće, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit