Našičani uspješni na 59.hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, na županijskoj razini, koje se ove godine održava od 27. veljače do 07. ožujka, Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice, pod dirigentskom palicom Deana Koprija osvojio je 1. nagradu s 97.33 boda. Učenica Lana Prišć također je osvojila 1. nagradu s 93.50 bodova. Mentor i korepetitor je Dean Kopri. Prvonagrađeni su stekli pravo odlaska na državno natjecanje. Lorna Benić osvojila je 2. nagradu s 89.40 bodova. Mentor je Luka Pavleković, a korepetitor Josip Blažević.
Učenica Nuo Cheng i mentorica Darija Vlajnić natječu se 5. ožujka. Čestitajući učenicima, mentorima i roditeljima, ravnateljica škole Marina Kopri istaknula je kako je ponosna što su u ova iznimno teška vremena učitelji glazbene škole motivirali učenike i uspješno sudjeluju na ovom, krovnom hrvatskom natjecanju mladih glazbenika.

foto: OGŠ “Kontesa Dora”Našice

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit