Našičani dočekali rukometaše

Facebook
Twitter
Pinterest

Rukometaši našičkog Nexea sinoć su se vratili iz Lisabona gdje su sudjelovali na završnom turniru EHF Europske lige. Za Gromove je pripremljen doček na gradskom trgu uz vatromet i bakljadu. Rukometašima je na uspješnoj sezoni čestitao predsjednik kluba Josip Ergović zahvalivši u ime ekipe  Halilu Jaganjcu, Mateu Rodinu, Mihi Kavčiću i Ivanu Vidi koji će od sljedeće sezone igrati u drugim klubovima. Ergović je zahvalio i navijačima koji su se okupili u velikom broju, a koji su pratili klub na svim utakmicama te rekao kako je osvajanje četvrtog mjesta među rukometnom elitom, velik uspjeh za klub. Čestitao je igračima i svima u stručnom stožeru kluba na odlično odrađenoj sezoni.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba obratio se nazočnima u ime organizatora dočeka i  u svom obraćanju zahvalio rukometašima što se, zahvaljujući njima, za naš grad čulo i izvan granica Hrvatske. Navijačima i ljubiteljima rukometa zahvalio je i kapetan ekipe Saša Barišić Jaman kazavši kako je ovo povijesni uspjeh kojega još nitko nije svjestan. Trener Branko Tamše zahvalio je na podršci, a u nastavku večeri za dobru atmosferu pobrinuo se Stravianae band.

 

 

 

 

 

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit