Naši komorni orkestri OGŠ “Kontesa Dora” osvojili prve nagrade i idu na državno natjecanje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

58. Županijsko natjecanje komornih sastava održava se na 4 odredišta kako bi se smanjila frekventnost na jednom mjestu. To su Rijeka, Dubrovnik i Jastrebarsko, a OGŠ “Kontesa Dora” Našice danas je bila domaćin natjecanja. Sudjelovali su komorni sastavi glazbenih škole iz Požege, Osijeka, Virovitice i Našica. Tamburaški komorni sastav naše OGŠ “Kontesa Dora” od 9 članova, s mentorom prof. Deanom Koprijem, osvojili su 1. nagradu s 95,67 bodova. Čine ga učenici: Ema Korbar, Toni Tomljanović, Lea Resler, Lana Prišć, Anamarija Markovčić, Marta Blagojević, Toma Blagojević, Karlo Makaj i Luka Baričević. Drugi sastav čini trio s mentoricom prof. Sanjom Vazdar i osvojio je 1.nagradu s 92,67 bodova. Ovaj trio čine učenici Lana Prišć, Filip Jurić i Lejla Ćatić. Inače, za ovo 58. županijsko natjecanje ukupno je organizatoru – Hrvatskom društvu glazbenih i plesnih pedagoga prijavljeno 59 sastava.
Nakon današnjeg natjecanja, ravnateljica OGŠ “Kontesa Dora” Marina Kopri rekla je kako su u ova nerazumna i teška vremena sretni to se ovaj značajni događaj za glazbenike uspio održati, a učenici naše škole postigli hvalevrijedne rezultate. – Idemo na državno natjecanje! – ponosno je istaknula.

tekst: N.Pavlus, izvor: OGŠ “Kontesa Dora”

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit